Kosten voor PVC laten leggen

PVC zelf leggen

 

Indien u handig bent, is het zelf leggen van PVC goed te doen. Let echter wel op het belang van het laten uitzetten van het PVC. Als hier geen rekening mee wordt gehouden en het materiaal zet uit, kan het PVC te strak tegen de muren komen te liggen. Dit kan leiden tot kromtrekken van het PVC, wat mogelijk vervanging noodzakelijk maakt. Het leggen van PVC  vergt tijd en vereist ook de nodige vaardigheid. Indien u PVC met een patroon heeft (visgraat), is het van belang ervoor te zorgen dat het PVC op de juiste manier wordt gelegd, zodat het patroon correct uitkomt.

Bent u niet zo handig en geeft u er de voorkeur aan het PVC te laten leggen door een vakman? Geen probleem, dan kunt u bij ons terecht.

 

 

PVC Laten Leggen door De Laminaat Koning

 

 

Kies je ervoor om het PVC door ons te laten leggen, dan bespaar je niet alleen veel tijd, maar ben je ook verzekerd van een zorgeloze vloer. Gemak staat voorop, en je bepaalt zelf wanneer je vloer gelegd moet worden. Ons ervaren legteam legt alles volgens de fabrikantenvoorschriften. Hierdoor kun je altijd aanspraak maken op garantie, mocht dat ooit nodig zijn. De kosten voor het leggen van PVC variëren tussen de €11en €17 per vierkante meter, inclusief arbeidsgarantie - een unieke service! Voor visgraat PVC, dat arbeidsintensiever is, liggen de kosten tussen de €23,50 en €27 per vierkante meter. Vraag gerust een offerte aan!

 

Werkzaamheden Prijs vanaf per m² (incl BTW)
Leggen van PVC (bij meer dan 50 m2) € 11
Leggen van ondervloer en PVC € 13
Leggen van ondervloer, PVC en plakplinten € 15
Plaatsen van muurplinten (excl afkitten) € 5
Plaatsen van muurplinten (incl afkitten bij witten muren) € 6
   
   
Leggen van visgraat PVC (bij meer dan 50 m2) € 23.50
Leggen van ondervloer en visgraat PVC € 25.50
Leggen van ondervloer, visgraat PVC en plakplinten € 27.50
Plaatsen van muurplinten (excl afkitten) € 5
Plaatsen van muurplinten (incl afkitten bij witten muren) € 6

 

 

Plan uw legdatum direct in

Reserveer hieronder direct en vrijblijvend uw legdatum. Na uw boeking ontvangt u een overzicht van de legkosten en een betaallink om een aanbetaling van €200 te voldoen zodat de planning definitief wordt. Het resterend bedrag betaalt u op de legdatum.
Let op: als we geen aanbetaling ontvangen dan vervalt uw reservering.