Kosten voor laminaat laten leggen

Laminaat zelf leggen

 

Indien u handig bent, is het zelf leggen van laminaat goed te doen. Let echter wel op het belang van het laten uitzetten van het laminaat. Als hier geen rekening mee wordt gehouden en het materiaal zet uit, kan het laminaat te strak tegen de muren komen te liggen. Dit kan leiden tot kromtrekken van het laminaat, wat mogelijk vervanging noodzakelijk maakt. Het leggen van laminaat vergt tijd en vereist ook de nodige vaardigheid. Indien u laminaat met een patroon heeft (visgraat), is het van belang ervoor te zorgen dat het laminaat op de juiste manier wordt gelegd, zodat het patroon correct uitkomt.

Bent u niet zo handig en geeft u er de voorkeur aan het laminaat te laten leggen door een vakman? Geen probleem, dan kunt u bij ons terecht.

 

 

Laminaat Laten Leggen door De Laminaat Koning

 

 

Kies je ervoor om het laminaat door ons te laten leggen, dan bespaar je niet alleen veel tijd, maar ben je ook verzekerd van een zorgeloze vloer. Gemak staat voorop, en je bepaalt zelf wanneer je vloer gelegd moet worden. Ons ervaren legteam legt alles volgens de fabrikantenvoorschriften. Hierdoor kun je altijd aanspraak maken op garantie, mocht dat ooit nodig zijn. De kosten voor het leggen van laminaat variëren tussen de €10 en €17 per vierkante meter, inclusief arbeidsgarantie - een unieke service! Voor visgraat laminaat, dat arbeidsintensiever is, liggen de kosten tussen de €22,50 en €27 per vierkante meter. Vraag gerust een offerte aan!

 

Werkzaamheden Prijs (incl BTW)
Leggen van laminaat (bij meer dan 50 m2) € 10 per m²
Leggen van ondervloer en laminaat (>50m2) € 12 per m²
Leggen van ondervloer, laminaat en plakplinten (>50m2) € 14 per m²
Plaatsen van muurplinten (excl afkitten) € 5 per meter
Plaatsen van muurplinten (incl afkitten bij witten muren) € 6 per meter
   
   
Leggen van visgraat laminaat (bij meer dan 50 m2) € 22.50 per m²
Leggen van ondervloer en visgraat laminaat (>50m2) € 24.50 per m²
Leggen van ondervloer, visgraat laminaat en plakplinten (>50m2) € 26.50 per m²
Plaatsen van muurplinten (excl afkitten) € 5 per meter
Plaatsen van muurplinten (incl afkitten bij witten muren) € 6 per meter

 

 

Plan uw legdatum direct in

Reserveer hieronder direct en vrijblijvend uw legdatum. Na uw boeking ontvangt u een overzicht van de legkosten en een betaallink om een aanbetaling van €200 te voldoen zodat de planning definitief wordt. Het resterend bedrag betaalt u op de legdatum.
Let op: als we geen aanbetaling ontvangen dan vervalt uw reservering.